En legende i glassmykkeindustrien

Bellamy, 60, er en legende i glassmykkeindustrien.Hun er lavmælt, men hendes arbejde er blevet rapporteret successivt i mange akademiske tidsskrifter såsom "The Flow" og "Bead Review", og er også blevet inkluderet i bogen "1000 Beads" skrevet af kunstneren Kristina Logan kaldet Glassmykket. Bibel.

微信图片_20211129134457
Bellamy voksede op i en familie med en stærk kunstnerisk atmosfære.Hendes søster er en fremragende maler og billedhugger.Og hendes far kunne ifølge Bellamys beskrivelse tegne ham fra top til tå med blot et par ord til andre.Bellamy helligede sig dog ikke umiddelbart kunsten som voksen, men blev offentlig embedsmand i regeringen.På det tidspunkt malede hun udover arbejdet, især oliemaleriet, hvilket blev hendes måde at forløse på.

微信图片_20211129134503
Ved et tilfælde deltog Bellamy i en let arbejdserfaringsklasse.I det øjeblik, glasset smeltede, havde hun allerede besluttet sig for sit ideal for resten af ​​sit liv.Tre uger senere blev et helt nyt studie opført på jorden i hans baghave.For at være præcis var det hendes mand David, der brugte tre uger på at bygge et helt nyt studie til hende.

微信图片_20211129134517
Bellamys hjerte så ud til at være stationeret i den mørke lille heks.Hendes værker sprudler altid af vitalitet.
Hendes værker er altid fulde af uforudsigelige farver og teksturer, smukke og fantastiske, ligesom åndende skabninger.Den abstrakte og unikke stil fanger altid beskuerens opmærksomhed på et øjeblik, uden at se det konkrete og Kombinationen af ​​konventionelle abstrakte linjer, stærke farver og uigennemtrængelige materialer er som en kraftig hvirvelvind, og bølgerne suser på et øjeblik.


Indlægstid: 29. november 2021